رییس مرکز بهداشت خوزستان به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان در هنگام ذبح دام برای روز عید سعید قربان به عموم مردم توصیههای بهداشتی ارائه کرد.
به گزارش ایرنا دکتر پژمان بختیاری نیا روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت بوده و کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت نظارت میکنند.
وی به مردم توصیه کرد: دام زنده را از میادین و محل های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید و به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
بختیاری نیا ادامه داد: گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت، جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای چهار درجه یخچال نگهداری شود.
رییس مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: در هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کرده و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری شود.